Visie Nieuw Amstelrade

Durven, kiezen, doen: begrippen waar iedereen in zijn leven mee te maken krijgt. Op bijzondere momenten, maar ook in alledaagse situaties. Een lichamelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel zorgt dat ‘durven, kiezen en doen’ een andere dimensie heeft.

Op die momenten staan medewerkers van Nieuw Amstelrade naast je. Als supporter, coach en meewerkend professional. Het is onze missie jouw dromen te durven delen, je keuze te ondersteunen en mogelijkheden te creëren. 

Ons profiel

Amstelrade ontstond lang geleden als grote intramurale woonvorm in Amstelveen. Inmiddels hebben we gedurende 50 jaar onze ervaring en deskundigheid opgebouwd en zijn we meegegaan met de tijd. Meer informatie over de organisatie en geschiedenis vind je hier.

Zorg en diensten in de thuissituatie

Dat maakt Nieuw Amstelrade mede mogelijk met zorg en diensten in en dichtbij de zeven woonlocaties. Je vindt bij ons up-to-date kennis over lichamelijke beperkingen, Niet Aangeboren Hersenletsel en de daarbij horende zorg en verpleging, woonbegeleiding, domotica, adaptatietechniek, chronische beademing, activiteiten, paramedische behandelingen en financiering.

Download onder aan deze pagina ons jubileum magazine, met veel informatie en persoonlijke verhalen van clienten en medewekers.

Samenwerking

Nieuw Amstelrade heeft een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners. Zoals zorg- en welzijnsorganisaties, woningcorporaties, belangenverenigingen, gemeentelijke diensten, leveranciers van aanpassingen en hulpmiddelen. Ook met diverse opleidingen werken we samen. Daarnaast  zijn wij aangesloten bij lokale (SIGRA) en de landelijk branchevereniging (VGN).