Een volwaardig leven 

Aan gemeenten, wijkteams of andere samenwerkingspartners

Nieuw Amstelrade is uw partner in zorg en dienstverlening aan cliënten met een lichamelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in Amsterdam en omgeving. Nieuw Amstelrade is een organisatie passend in deze tijd waarin cliënt in regie, samenwerking in de wijk en gelijkwaardigheid tussen cliënt en medewerker hoog in het vaandel staan.  Ons volledige dagbestedingsaanbod is dan ook ingekocht door de gemeente Amsterdam en Diemen.

U vindt bij ons up-to-date kennis over lichamelijke beperkingen, Niet Aangeboren Hersenletsel en de daarbij behorende zorg en dienstverlening zoals:

Durven, kiezen, doen

Durven, kiezen, doen: begrippen waar iedereen in zijn leven mee te maken krijgt. Op bijzondere momenten, maar ook in alledaagse situaties. Een lichamelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel zorgt dat ‘durven, kiezen en doen’ een andere dimensie krijgt. Op die momenten staan medewerkers van Nieuw Amstelrade naast de cliënt. Als supporter, coach en meewerkend professional. 

Voor u?

Wat kunnen wij voor u  betekenen? Daarover gaan we graag in gesprek, want niemand is hetzelfde en voor iedereen zijn er mogelijkheden. Hieronder vindt u meer informatie.

Neem gerust contact op met onze zorgbemiddelaar voor een gesprek of meer informatie:

t (020) 756 02 61
e zorgbemiddeling@nieuwamstelrade.nl