Dagbesteding gericht op ontwikkeling

Zinvol je dag besteden, iets betekenen voor een ander, talenten ontwikkelen. Waar gaat jouw interesse naar uit? Dankzij onze veelzijdigheid, samenwerkingsverbanden, projecten en activiteiten vind je zeker je weg. Het team van de dagbesteding is ondernemend en gericht op ontwikkeling. Wij bieden activiteiten, cursussen, trainingen en begeleiding op het gebied van ontspannen, ontwikkeling, ontmoeten.

Hieronder zie je de vier activiteitencentra van Nieuw Amstelrade. In en vanuit de locaties is er van alles te doen. Heb je vragen over dagbesteding bij Nieuw Amstelrade of wil je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Marjolein van Mourik via 06 22590477 of mvanmourik@nieuwamstelrade.nl

Meer informatie

Eigen bijdrage Wmo

Ontvang je zorg of ondersteuning van de gemeente, dan betaal je soms een deel van de kosten zelf. Dit is de eigen bijdrage Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Als je vragen hebt over de eigen bijdrage, dan kun je op werkdagen contact opnemen met het CAK via 0800-1925 (gratis). Heb je vragen over zorg of ondersteuning, bekijk dan de informatie op Wmo Helpdesk of bel 0800-0643 (maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, gratis).

Handige link

Bekijk het aanbod

We hebben vier activiteitencentra, verspreid over de stad. Elke locatie biedt verschillende activiteiten aan. Hieronder vind je een overzicht.

Ook kan je voor het volledige aanbod kijken op www.jekuntmeer.nl en zoek dan op ‘Nieuw Amstelrade’.

 

 

Activiteiten

Albatros

Een beroerte, ongeval of MS kan er zomaar voor zorgen dat je leven ingrijpend verandert. Activiteitencentrum Albatros helpt je om jouw veranderde leven invulling te geven. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van iedereen met niet-aangeboren hersenletsel.

Vrankendijke

Sinds januari 2014 heeft activiteitencentrum Vrankendijke een tweedehandswinkel: Vrankie’s. Deze nieuwe ontmoetingsplek in Amsterdam-Osdorp wordt gerund door cliënten met een lichamelijke beperking.

De Theaterwerkplaats

De Theaterwerkplaats maakt theaterproducties met acteurs met en zonder een lichamelijke beperking. De acteurs krijgen trainingen van een professionele docent in dramatische en muzikale vaardigheden.

Muziekfabriek

Muziek leren maken. Samen spelen, optreden en jezelf laten zien, 3 muziekbands met hun eigen repertoire.