Activiteitencentrum De Meijboom

Sinds 2003 verkennen mensen met een lichamelijke beperking hier hun mogelijkheden. Ontspanning en creativiteit staan centraal en niet de lichamelijke beperking.

Er is er van alles te doen. Je kunt er gezellig een kaartje leggen of ander spel doen, in het atelier werken, aan de slag met textiel, muziek maken of koken. Regelmatig doen we samen met kunstenaars, scholen of winkels op IJburg bijzondere projecten. Die er op gericht zijn elkaar en IJburg beter te leren kennen. Bij de textielgroep en het atelier kun je verkoopbare producten maken, al of niet in opdracht.

Meer informatie

Ruim aanbod activiteiten

  • Beeldend atelier (schilderen, tekenen, keramiek)
  • Textielatelier (werken met textiel)
  • Studie en ontwikkeling (zoals computeren)
  • Lichte sportactiviteiten (beweging en conditie)
  • Koken (basishandelingen en recepten uitproberen)
  • Kaarten (ontspanning)
  • Andere activiteiten in projectvorm, zoveel mogelijk in contact met de wijk en andere samenwerkingspartijen

Contact en meer informatie

Ben je geïnteresseerd in zinvolle dagbesteding of zie je mogelijkheden om met ons samen te werken? Neem contact met ons op of bel onze zorgbemiddelaar voor meer informatie, een gesprek en een rondleiding. Ook verwijzers kunnen rechtstreeks contact opnemen.

Overige activiteiten

Albatros

Een beroerte, ongeval of MS kan er zomaar voor zorgen dat je leven ingrijpend verandert. Activiteitencentrum Albatros helpt je om jouw veranderde leven invulling te geven. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van iedereen met niet-aangeboren hersenletsel.

Vrankendijke

Sinds januari 2014 heeft activiteitencentrum Vrankendijke een tweedehandswinkel: Vrankie’s. Deze nieuwe ontmoetingsplek in Amsterdam-Osdorp wordt gerund door cliënten met een lichamelijke beperking.

De Theaterwerkplaats

De Theaterwerkplaats maakt theaterproducties met acteurs met en zonder een lichamelijke beperking. De acteurs krijgen trainingen van een professionele docent in dramatische en muzikale vaardigheden.

Muziekfabriek

Muziek leren maken. Samen spelen, optreden en jezelf laten zien, 3 muziekbands met hun eigen repertoire.