De Theaterwerkplaats

De Theaterwerkplaats Nieuw Amstelrade maakt theaterproducties met acteurs met en zonder een lichamelijke beperking. De acteurs krijgen trainingen van een professionele docent, in zowel dramatische als muzikale vaardigheden.

Meer informatie

Ruim aanbod activiteiten

  • Improvisatie
  • Bewegingsexpressie
  • Stemtechniek en zang
  • Spelen met tekst
  • Werken met personages

Speel mee in voorstellingen

Elk jaar maken we een eigen voorstelling. Ook werken we samen met andere organisaties en geïnteresseerden aan projecten. Een voorbeeld daarvan is de theaterproductie Kopdrift en Hartscheur. In deze korte documentaire komen de deelnemers met en zonder beperking aan het woord over hun ervaring. Een mooi voorbeeld van hoe Nieuw Amstelrade in de wijk met anderen samenwerkt om verbinding vanuit gezamenlijke theaterpassie tot stand te brengen.

Contact en meer informatie

Ben je geïnteresseerd in zinvolle dagbesteding of zie je mogelijkheden om met ons samen te werken? Neem contact met ons op voor meer informatie, een gesprek en een rondleiding. Ook verwijzers kunnen rechtstreeks contact opnemen.

Overige activiteiten

Albatros

Een beroerte, ongeval of MS kan er zomaar voor zorgen dat je leven ingrijpend verandert. Activiteitencentrum Albatros helpt je om jouw veranderde leven invulling te geven. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van iedereen met niet-aangeboren hersenletsel.

De Meijboom

Sinds 2003 verkennen mensen met een lichamelijke beperking hier hun mogelijkheden. Ontspanning en creativiteit staan centraal en niet de lichamelijke beperking.

Vrankendijke

Sinds januari 2014 heeft activiteitencentrum Vrankendijke een tweedehandswinkel: Vrankie’s. Deze nieuwe ontmoetingsplek in Amsterdam-Osdorp wordt gerund door cliënten met een lichamelijke beperking.

Muziekfabriek

Muziek leren maken. Samen spelen, optreden en jezelf laten zien, 3 muziekbands met hun eigen repertoire.