IJsjes-actie voor nieuwe collega’s

22 september 2017 in "Algemeen nieuws" - door Octave Regout


Donderdag 21 september hebben we met veel plezier honderden ijsjes uitgedeeld bij de pont in Amsterdam Noord. Cliënten en medewerkers hebben veel mensen blij gemaakt met een heerlijk ijsje op een zonnige dag. Met deze actie willen we aandacht vragen voor het tekort aan personeel in de zorg. AT5 kwam langs en heeft er een mooie reportage van gemaakt, bekijk het hier.

De ijsjes hebben de vorm van twee handen. We willen hiermee de zoektocht naar extra handen benadrukken. Op de verpakking staat een oproep om onze vacatures te delen. De mensen die een ijsje kregen konden een foto van de verpakking delen via de bekende social media platforms, onder vermelding van onze website en #HandjesGezocht.

Binnen de zorgsector is het op het moment erg moeilijk om geschikt personeel te vinden. Daarom kiezen we er voor om onze zoektocht op deze verrassende manier aan te pakken. Wil je ons een handje helpen met het vinden van nieuwe collega’s? Deel dan onze berichten op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Instagram. En wie weet verwelkomen we binnenkort nieuwe collega’s.