Kom je bij onze jongerengroep?

07 december 2017 in "Algemeen nieuws" - door

Ben je een gezellige, actieve jongere tussen de 18 en 29 jaar? En vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Ben je ook maatschappelijk georiënteerd en vind je het fijn om met leeftijdsgenoten op te trekken? Dan wordt het tijd dat we elkaar leren kennen! 

Wij zijn de jongerengroep verbonden aan Nieuw Amstelrade. Ieder van ons heeft een beperking, maar dat neemt niet weg dat we graag de wereld willen ontdekken. We houden er van om bijzondere ervaringen op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Samen met onze begeleiders maken we geregeld uitstapjes. Zoals picknicken in het park, met het openbaar vervoer reizen, een bezoek brengen aan de Tweede Kamer. En de licht-kunstwerken van het Amsterdam Light Festival bekijken, of ons geluk beproeven bij het casino.

Om al deze leuke uitstapjes te financieren, gaan we aan de slag. Met onze handen en ons hoofd. We bedenken samen producten die we verkopen. In ons houtatelier en creatief-atelier hebben we al veel verschillende producten gemaakt. Zoals industriële lampen, plantenbakken, houten kerstbomen en paaskuikens. Het verkopen van onze eigen creaties verloopt goed. We verdienen zo ons eigen geld, en daar kunnen we bijzondere uitstapjes van maken.

Ook als je nog geen cliënt bent van Nieuw Amstelrade kan je lid worden van onze groep. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met activiteitenbegeleider Maarten Martens via email mmartens@nieuwamstelrade.nl of bel 020-4353124.