Vacature: Ergotherapeut

04 juli 2017 in "Algemeen nieuws" - door

Ergotherapeut Nieuw Amstelrade, zwangerschapswaarneming

Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het opstellen, invullen en uitvoeren van het ergotherapeutisch behandelplan. Je onderzoekt, behandelt en geeft advies/informatie over aanpassingen, hulpmiddelen en voorzieningen. Je werkt in nauw overleg met andere disciplines. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de visie van Nieuw Amstelrade, waarbij de cliënt meer eigen regie heeft.
Deze vacature betreft een waarneming voor de periode juni 2017 t/m februari 2018 op verschillende locaties van Nieuw Amstelrade; de uren variëren, met een minimum van 24 uur  en een maximum van 36 uur in de periode november t/m februari.

Werkplek
De Behandelgroep is een gecentraliseerd organisatieonderdeel van waaruit, zowel intramuraal als extramuraal, medische en paramedische diensten worden aangeboden door verpleeghuisartsen, paramedici, adaptatietechnici, (neuro-) psycholoog, sociaal geriater, mondzorg, sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen en enkele ondersteunende diensten. Nieuw Amstelrade levert in Amsterdam op 7 verschillende locaties zorg aan zelfstandig wonende cliënten met een complexe lichamelijke handicap en/of NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Deze functie betreft meerdere doelgroepen, namelijk: volwassenen met een lichamelijke handicap, progressieve ziektebeelden en niet aangeboren hersenletsel.

Profiel
o Een HBO-diploma ergotherapie;
o Affiniteit met de doelgroepen;
o Ervaring met werken in de 1e lijn;
o Flexibele en cliëntgerichte houding;
o Zelfstandig en teamgericht;
o Ervaring met NAH;
o Ervaring met Domotica en complexe aanvragen van hulpmiddelen en voorzieningen is een pre;
o Geschoold in CRT, AMPS, COPM, PRPP en bekend met andere ergotherapeutische diagnostische instrumenten is gewenst.

Geïnteresseerd?
De functie is voor 24-36 uur in de week, en is ingeschaald in FWG 55. Wil je aan de slag in deze functie? Reageer dan via de website van Amstelring door te klikken op de button ‘Solliciteer’.  Reageren kan t/m 24 juli.  Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit is alleen van toepassing op externe kandidaten. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ellen Bosboom, ergotherapeut: ebosboom@nieuwamstelrade.nl of 06-51677327 of Inge Groot, Manager BehandelGroep, mail: igroot@amstelring.nl.