Nieuws / Overzicht

Lancering nieuwe huisstijl Nieuw Amstelrade

24 mei 2013 in "Algemeen nieuws" - door Susan Keunen

Donderdag 23 mei lanceerde medewerkers, vrijwilligers en cliënten de website en de huisstijl van Nieuw Amstelrade. 150 genodigden werden geïnspireerd en geïnformeerd door de sprekers, woonden voorstellingen bij en genoten van muziek tijdens de borrel. Lancering nieuwe huisstijl

Lees verder

Oproep: invullen vragenlijst over sport

23 mei 2013 in "Algemeen nieuws" - door studenten

Wij zijn vijf studenten van de opleiding Toegepaste Psychologie in Amsterdam. Voor ons project zijn wij op zoek naar mensen met een lichamelijke beperking die nog niet aan sport doen. Wij willen graag onderzoeken of het niet meedoen aan sportactiviteiten samenhangt met de motivatie van mensen.

Lees verder

Gedichten van client Wrederick Flinterdas

23 mei 2013 in "Algemeen nieuws" - door

Robin Bornhijm woont woonlocatie  Zoelenkerkstraat en gaat naar activiteitencentrum Vrankendijke. Hij is poëet, musicus/uitvinder, maar in de eerste plaats beschouwd hij zichzelf als een dichter. We publiceren hier een van zijn gedichten.

Lees verder

Studio West filmt cliënten Nieuw Amstelrade

21 mei 2013 in "Over jouw huis" - door Susan Keunen

Jongeren van Studio West filmen cliënten van Nieuw Amstelrade, bijvoorbeeld Collin. Hij woont op  Park de Meer en is een van de cliënten die gevolgd wordt door de filmploeg. 

Lees verder

Dag van de verpleging

14 mei 2013 in "Carriere" - door Xandra

In het kader van de Dag van de Verpleging was er op 13 mei op alle Nieuw Amstelrade woonlocaties een high tea georganiseerd voor de zorgmedewerkers. Op locatie De Veste smulden de medewerkers van de heerlijke hapjes.

Lees verder

Symposium tijdens Dag van de Verpleging

14 mei 2013 in "Over jouw huis" - door Gabrielle Huijink

Stichting Amstelring en Nieuw Amstelrade organiseerde in het kader van de dag van de verpleging een symposium, met als thema "Trots op je Vak". Namens Nieuw Amstelrade vertelde cliënt Mamadou over zijn werk via de jobcoach bij een kinderdagverblijf. Ook is hij trots op de zorgmedewerkers van Nieuw Amstelrade, die zoals hij het zegt: "Veel voor mij doen, maar dat ook vooral graag doen!".

Lees verder

Koninginnedag 2013

30 april 2013 in "Over jouw huis" - door woonbegeleider locatie Meijboom

Cliënten en medewerkers van woonlocatie De Meijboom vierden uitbundig de (voorlopig) laatste Koninginnedag. Het was een geslaagd feest: iedereen was gehuld in oranje en speelden o.a.  Oud Hollandse spelletjes. 

Lees verder