Visie Nieuw Amstelrade

OPEN

Een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel maakt het er niet eenvoudiger op om invulling te geven aan je leven. Ook dan wil je dat op je eigen manier kunnen doen. Zorgorganisatie Nieuw Amstelrade kan je hierbij ondersteunen. Heb je zorg op afroep nodig in een (rolstoel)geschikte woning? Paramedische behandeling, woonbegeleiding of dagbesteding? We kunnen jou en je naasten met de juiste dienstverlening ondersteunen, door aan te sluiten bij jouw levenswijze en behoeften. Onze medewerkers zijn betrokken, hebben een open werkhouding en verplaatsen zich in jouw situatie. Wij openen – samen met jou – de deur naar een nieuw leven.

Ons profiel

Amstelrade ontstond lang geleden als grote intramurale woonvorm in Amstelveen. Inmiddels hebben we gedurende 50 jaar onze ervaring en deskundigheid opgebouwd en zijn we meegegaan met de tijd. Meer informatie over de organisatie en geschiedenis vind je hier.

Zorg en diensten in de thuissituatie

Dat maakt Nieuw Amstelrade mede mogelijk met zorg en diensten in en dichtbij de zeven woonlocaties. Je vindt bij ons up-to-date kennis over lichamelijke beperkingen, Niet Aangeboren Hersenletsel en de daarbij horende zorg en verpleging, woonbegeleiding, domotica, adaptatietechniek, chronische beademing, activiteiten, paramedische behandelingen en financiering.

Download onder aan deze pagina ons jubileum magazine, met veel informatie en persoonlijke verhalen van clienten en medewekers.

Samenwerking

Nieuw Amstelrade heeft een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners. Zoals zorg- en welzijnsorganisaties, woningcorporaties, belangenverenigingen, gemeentelijke diensten, leveranciers van aanpassingen en hulpmiddelen. Ook met diverse opleidingen werken we samen. Daarnaast  zijn wij aangesloten bij lokale (SIGRA) en de landelijk branchevereniging (VGN).

Nieuw Amstelrade is onderdeel van Stichting Amstelring Groep