Exposities en Kunstuitleen 

In het atelier van activiteitencentrum de Meijboom kun je jouw mogelijkheden met beeldende technieken verkennen en de vaardigheden die je al hebt uitbreiden. Iedere deelnemer werkt in zijn/haar eigen tempo en ontdekt gaandeweg welke technieken of thema’s het beste bij hem/haar passen. Zo ontdekt iedereen langzamerhand een eigen stijl.

Er wordt gewerkt met o.a. potlood, inkt, pastel, acrylverf, waterverf, ecoline en houtskool. Verschillende druktechnieken als etsen, monoprint en linosnede komen aan bod. Ook kan er met keramiek gewerkt worden. 

Zo nodig wordt er samen met de kunstenaar gezocht naar hulpmiddelen of aanpassingen die beperkingen kunnen opvangen.

De gemaakte kunstwerken kunnen (tegen materiaalkosten) mee naar huis worden genomen, of verhuurd of verkocht via onze kunstuitleen. De werkstukken zijn ook te zien op exposities. Door het verzamelen van de beste werkstukken is er een mooie collectie ontstaan die nog steeds groeit.  

Laat u verrassen door onze gevarieerde kunstcollectie  www.hetgoudenij.nl. Maak er ook kennis met de kunstenaars en neem contact met ons op

Jacob: ik ben veel kwijtgeraakt, maar ik heb troost gevonden in de klei. Ik kan iets creëren wat nooit bestond daar geniet ik van. Boetseren en schilderen is meer dan troost het is noodzaak.